Centru de colectare deșeuri baterii auto în Constanța, județul Constanța

GREENTECH SA este operator economic autorizat pentru colectarea și reciclarea bateriilor auto uzate, baterii auto,
acumulatori portabili,
acumulatori industriali, cu punct de colectare în Constanța, la adresa: Constanța, sos. Industriala nr.9.
Sediu social:Buzau, str. Al. Industriilor nr.17, jud. Buzau

Suntem unul din cei mai mari reciclatori de recipiente PET și ne dorim să satisfacem cel mai bine nevoile clienților. De aceea, achiziționăm și stocăm materiale din toată lumea și suntem interesați de parteneri ce au ca obiectiv de activitate colectarea deșeurilor de ambalaje și generatori de deșeuri de ambalaje.

Înființată în 2002, GreenTech este astăzi una dintre cele mai mari companii din industria reciclării maselor plastice tip PET la nivel european, fiind în același timp un producător de top de fulgi PET, granule r-PET și bandă PET.

Datorită implementării celor mai noi tehnologii de producție și unui control de calitate la cele mai înalte standarde, fulgii PET produși de noi sunt prietenoși cu mediul înconjurător și pot înlocui cu succes materia primă din material virgin.

Fulgii produși la noi sunt utilizați în industrii diverse, de la cea a ambalajelor (bottle-to-bottle) până la producția de fibre poliesterice reciclate, pe piețe din Europa, SUA și Australia, ajutând astfel la reducerea poluării cu plastic. Suntem parte din GreenGroup, cel mai mare parc de reciclare integrat din Europa, și deținem facilități pentru reciclare și în Lituania și Slovacia.

Aleea Industriilor, nr.17, 120224, Buzău, România
Telefon: + 40 238 711 020
Fax: + 40 238 717686
E-mail: office[at]greentech.ro
Web: www.greentech.ro

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare Constanța
  2. Centre de colectare județul Constanța
  3. Centre de colectare baterii auto