Campania Let’s do it, Mediaș, programată în 24 septembrie

Publicat în Sibiu acum 3 luni

ecologizareLocuitorii municipiului de pe Târnava Mare sunt așteptați în 24 septembrie la campania Let’s do it, Mediaș.

La fel ca anii trecuți, este vorba despre o amplă acțiune de curățenie și toaletare a zonelor verzi și de agrement ale orașului, în scopul menținerii unui mediu înconjurător cât mai curat. Prin intermediul acestei campanii organizatorii își propun educarea și responsabilizarea întregii populații a municipiului Mediaș, ajutând mediul înconjurător.

Pentru ca acțiunea să aibă un impact cât mai ridicat în mijlocul comunității, la eveniment sunt așteptați cât mai mulți medieșeni să se alăture campaniei și să se înscrie în calitate de voluntari ai acestui important program, „Let’s Do It Mediaș!“.

Evenimentul de la Mediaș are loc la o săptămână după campania națională „Let’s Do It, Romania!”, programată în 17 septembrie. La această campanie de curățenie sunt parteneri Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Ministerul Educaţiei, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naţionale, Apele Române, Romsilva. La acţiunile şi proiectele asociaţiei „Let’s Do It, Romania!” au participat din 2010 până în prezent peste două milioane de voluntari care au ajutat la curăţarea deşeurilor din arealele naturale.

via Sibiu100

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)