Campanie de colectare a deşeurilor voluminoase la Piteşti

Publicat în Argeş acum 2 ani

deseuri voluminoase jxebSalubritate 2000 S.A. organizează în perioada următoare campanii pentru colectarea deșeurilor voluminoase!

Ce sunt deșeurile voluminoase? Sunt deșeurile solide de diferite proveniențe care, din cauza dimensiunilor lor, nu pot fi preluate cu sistemele obișnuite de colectare, ci necesită o tratare diferențiată față de acestea, din punct de vedere al preluării și transportului.

Piteștenii pot depune mobilierul vechi în containerele special puse la dispoziție, la iulie și 30 septembrie, între orele 8-15, în următoarele puncte din: ● Găvana II – Bl. D12-B21 Autobuze; ● Găvana III – Bl. A8-A10; ● Trivale – Bl. 71; ● Banat I – Bl. A4 Vile; ● Prundu – Bl. B26 Biserică; ● Popa Șapcă – Expo Parc – Bl. 8-9 PT; ● Craiovei – Negoiu.

De asemenea, deșeurile voluminoase pot fi aduse și în centrul de colectare de pe strada Dârzu nr. 12C, de luni până vineri, între orele 7-16.

Exemple de deșeuri voluminoase care pot fi predate în cadrul campaniilor de colectare: mobilier, comode, mese de cafea, de toaletă, decorative; rafturi, etajere, etajere metalice; canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, saltele; covoare, preșuri, carpete.

ATENȚIE! Deșeurile voluminoase nu trebuie amestecate cu alte categorii de deșeuri (reziduale, reciclabile, de construcții etc).

ATENȚIE! Nu se colectează, în cadrul acestor campanii, deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice (televizoare, mașini de spălat, frigidere, computere etc).

Deșeurile voluminoase se păstrează în gospodărie, până în momentul aducerii la punctul de colectare, și nu se depun pe domeniul public în afara programului de colectare. Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului la următoarele contacte: tel: 0248636886, 0248 636 535, fax: 0248215308, e-mail: .

via Ziarul Argesul

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)