Centre de colectare a deșeurilor din construcții din Bistrița, Beeclean, Năsăud și Sângeorz-Băi primesd deșeurile gratuit în limita a 200 kg / an / gospodarie

Publicat în Bistriţa-Năsăud acum 2 ani

saci cu molozUn bistrițean a fost surprins chiar de șeful ADI Deșeuri în timp ce abandona moloz la platforma de colectare a reciclabilelor din zona Spitalului TBC. Deși a ambalat resturile de materiale de construcții în saci de gunoi, practica abandonării acestora în zona platformelor este ilegală. Acum trebuie să prezinte dovada predării deșeurilor către SUPERCOM.

Directorul ADI Deșeuri, Cristian Niculae a surprins un bistrițean în timp ce depozita câțiva saci cu moloz la platforma de colectare de pe strada Ghinzii. Practica este interzisă, iar omul a fost obligat să își ridice sacii și să-i predea reprezentanților Supercom, contra cost. Directorul ADI Deșeuri i-a cerut să ateste predarea cu dovada de plată de la Supercom.

În această dimineață am surprins un bistrițean care abandona deșeuri provenite din materiale de construcții, la platforma de colectare (…) de lângă Spitalul TBC din strada Ghinzii. I-am explicat că această faptă este una greșită, sancționabilă contravențional și i-am cerut să predea aceste deșeuri către operatorul Supercom. Să ne prezinte dovada plății acestor deșeuri de la operatorul de salubritate. ”, a precizat șeful ADI Deșeuri, Cristian Niculae.

Corpul de Control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud verifică platformele de colectare a deșeurilor din județ. Abandonarea de deșeuri la aceste platforme și în natură vor fi sancționate drastic.

Cetățenii județului Bistrița-Năsăud pot duce GRATUIT deșeuri provenite din construcții la centrele de colectare organizate la nivelul județului în limita a 200 kg / an / gospodarie, după cum urmează:

  • În Bistrița pe str. Narciselor lângă Netex și în Viișoara lângă complex Heidenfeld;
  • În Beclean – în cadrul Stației de Transfer la ieșirea spre Braniște;
  • În Năsăud – în cadrul Stației de Transfer lângă depozitul Lukoil;
  • În Sângeorz-Băi – în cadrul Stației de Transfer de lângă cariera Cormaia.

”Pentru că ne dorim să avem un județ mai curat, vom intesifica eforturile de prevenire și combatere a depozitărilor ilegale de deșeuri în natură sau la platformele de colectare prin activitatea susținută a noului corp de control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud.”, a declarat directorul instituției, Cristian Niculae.

via Bistrițeanul

Etichetat cu: , , , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)