Colectare gratuită de aparate electrice, electronice și electrocasnice la Cluj-Napoca

Publicat în Cluj acum 2 luni

Clujenii care doresc să scape de aparatele electrice, electronice sau electrocasnice vechi, cum sunt frigidere, mașini de spălat, televizoare, boilere, calculatoare, electrocasnice mari și mici, becuri, baterii o pot face vineri cand are loc o nouă acțiune gratuită de colectare a acestui tip de deșeuri.

Inițiatorii campaniei atrag atenția că acest vechituri trebuie să ajungă la fabrica de reciclare nu la groapa de gunoi.

dee

Cum se procedează?

”Apelează 0744781781 sau completează formularul de comanda online 24/7 pe http://thegreenproject.ro/comanda/

Serviciul constă în preluarea gratuită de la domiciliu/ sediu firmă/ instituție, asigurându-se manipularea echipamentelor de la ușa apartamentului/ depozit firmă/ instituție până la centrul de colectare. Pentru firme/ instituții se pune la dispoziție întreaga documentație necesară casării/ scoaterii din gestiune și raportării către autoritatea națională responsabilă de protecția mediului”, anunță organizatorii campaniei.

Ce înseamnă DEEE?

DEEE înseamnă orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat, vechi, defecte, care nu mai sunt utilizate, intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Practic se colectează și se reciclează tot ce se bagă în priză sau funcționează cu baterii.

Serviciul permanent este oferit de municipiul Cluj-Napoca  împreună cu operatorul autorizat The Green Project , susținut de OIREP Eco Positive  și de partenerul local Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Cluj.

via Cluj24.ro

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)