Colectarea deșeurilor reciclabile din sticlă, în Pitești, a intrat pe drumul cel bun!

Publicat în Argeş acum 3 ani

sticlaColectarea deșeurilor reciclabile din sticlă, în Pitești, a intrat pe drumul cel bun! În data de 01.09.2021, s-au golit containerele clopot destinate colectării deșeurilor reciclabile din sticlă, din cartierele Banat, Expo-Parc și Eremia Grigorescu, iar rezultatul este îmbucurător, anunță autoritățile locale.

Datorită implicării cetățenilor, au fost colectate ieri, 2.320 kg. Containerele au fost golite de 3 ori de la instalare, frecvența de colectare fiind stabilită în funcție de gradul de încărcare al acestora.

“Amintim că deșeurile reciclabile din sticlă pot fi aduse și în centrele de colectare din strada Dârzu numărul 12C și Târgul din Vale numărul 25, de luni până vineri, în intervalul orar 07:00-16:00. Deșeurile reciclabile din sticlă trebuie să fie separate de alte materiale în adaos, cum ar fi capace de plastic, metal! NU se reciclează ambalajele care conțin urme de resturi alimentare! Sticla poate fi reciclată la nesfârșit fără să își piardă din proprietăți! Pentru un Pitești curat este nevoie de muncă în echipă!” mai spun autoritățile.

via Universul Argeșean

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)