Deșeurile voluminoase se ridică gratuit de către RETIM și ADID Timiș din mai multe localități din județul Timiș

Publicat în Timiş acum 11 luni

RETIM și ADID Timiș informează că a început o nouă campanie trimestrială de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase în zona 0 Ghizela, din județul Timiș. Campania se va desfășura până la mijlocul lunii martie.

RETIM împreună cu ADID Timiș organizează o nouă campanie trimestrială prin care sunt colectate deșeurile voluminoase. Campania a început luni, 9 ianuarie, și se va desfășura până la data de 8 martie, în zona 0 Ghizela a județului Timiș.

Mai precis, sunt cuprinse localitățile: Lugoj, Buziaș, Recaș, Balinț, Bara, Bogda, Boldur, Jabăr, Brestovăț, Dragșina, Vucova, Chevereșu Mare, Coșteiu, Criciova, Jdioara, Cireșu, Darova, Găvojdia, Ghizela, Nădrag, Nițchidorf, Racovița, Sacoșu Turcesc, Secaș, Știuca, Iosifalău, Ictar-Budinț, Topolovățu Mare, Victor Vlad Delamarina și Belinț.

„Cetățenii din localităţile menţionate mai sus pot depune prin aport voluntar și gratuit deșeurile voluminoase în containerele special puse la dispoziție în punctele de colectare și între orele menționate în tabelul de mai jos. Deșeurile voluminoase sunt: mobilier, comode, mese de cafea, de toaletă, decorative; mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, etajere metalice; canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, saltele; oale; ceasuri; perdele, draperii; dulapuri de baie, suporturi prosoape; lustre, tablouri; obiecte sanitare, căzi, vase de toaletă, robineți, cabine de duș, suporturi, baterii sanitare, chiuvete, bideuri, capace vase de toaletă, lavoare, rezervoare de apă pentru vase de toaletă; obiecte mari de folosință îndelungată precum : calorifere fontă, calorifere aluminiu, uși, tocuri de uși şi tocuri de geamuri, etc. Nu se colectează deșeurile de echipamente electrice, electronice și electrocasnice (televizoare, mașini de spălat, frigidere, radio-uri, echipamente de iluminat, computere, etc.)”, a informat RETIM.

Iată unde şi când se pot preda deşeurile voluminoase:

tabel program voluminoase zona 0 trim. i

„Detalii despre efectuarea acestor campanii pe www.retim.ro si www.adidtimis.ro/stiri. De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07.00 – 19.00”, a detaliat RETIM.

voluminoase

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)