“Dopuri pentru o cauză” – Campanie de colectare a dopurilor de plastic în Giroda, Timiș

Publicat în Timiş acum 4 ani

“Dopuri pentru o cauză” – Campanie de colectare a dopurilor de plastic (dopuri de PPET-uri de 0.5, 1.5, 2, 2.5, capace de cutii de lapte, suc natural etc). Punctul de colectare din Ghiroda îl găsiți la sediul Clubului Sportiv Comunal din Ghiroda, str. Victoria, nr. 46. 

Clubul Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii face fapte bune și se alătură cu mult interes campaniei “Dopuri pentru o cauză”, campanie derulată de către cluburile Rotaract din Timișoara. Banii primiți pe dopurile colectate la Ghiroda vor fi îndrumați către o cauză umanitară din comuna noastră și anume către un tânăr, suporter al clubului nostru, Boteiu Vlad. Colectarea a început în 19 august și va continua până când obiectivul nostru va fi îndeplinit, și anume acela de a-i asigura lui Vlad cel puțin 2 luni de terapie recuperatorie.

Haideți să-l ajutăm cu toții pe Vlad implicându-ne în această campanie.

Vlad are 25 de ani, locuiește în comuna Ghiroda și în urmă cu 2 ani a avut un accident în urma căruia a rămas imobilizat în scaunul cu rotile. Toți cei care ați trecut prin centrul Ghirodei, suntem siguri că nu ați putut rata prezența lui Vlad pe acolo. Pe fiecare dintre noi ne-a întâmpinat cu un zâmbet cald și un salut sincer. Vlad este unul din mulții tineri din comunitate, însă spre deosebire de ei, el are o condiție mai deosebită. Acest accident i-a frânt visele, punându-i în imposibilitatea de a se manifesta fizic așa cum și-ar dori. Dar Vlad nu și-a pierdut speranțele și totuși continuă să își dorească o viață frumoasă și liniștită, alături de oamenii dragi lui. Speranțele sale sunt date și de faptul că în calea lui au apărut oameni extraordinari care doresc să îi ajute și să-l incurajeze. Pentru că știm și suntem conștienți că presiunea vremurilor uneori ne copleșește, învățăm să trăim din nou și să oferim necondiționat, învătăm să ne apreciem și să ne fim alături. Din povestea lui Vlad putem afla multe despre dezamăgire și deznădejde, dar în același timp putem afla și despre curaj, prietenie și speranță.

Ne bucurăm că suntem parte a acestei inițiative și că putem contribui împreună la înfăptuirea faptelor bune. Pentru noi, Vlad este o lecție de voință și determinare, fapt pentru care ne dorim să strângem cât mai multe dopuri și să-i ușurăm măcar o parte din cheltuielile pe care familia lui le suportă pentru terapia recuperatorie. Facem apel la toți locuitorii comunei noastre și a celor din împrejurimi să ne sprijine în acest demers. Vă mulțumim.” ( Marius Polcid- Manager Club Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii).

Via Ziua de Vest

 

 

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)