Pitești. La centrul de colectare din strada Dârzu, numărul 12C, pot fi aduse gratuit deșeuri voluminoase, obiecte de mobilier vechi și DEEE

Publicat în Argeş acum 2 ani

deseuri voluminoase blajPrimăria Municipiului Pitești transmite că, adesea, la platformele de colectare a deșeurilor municipale, lângă recipienții destinați acestora, se găsesc, depozitate necontrolat, diverse deșeuri voluminoase, obiecte de mobilier vechi. Locul acestor deșeuri nu este la platformele de colectare, întrucât ridicarea lor nu se poate face cu autogunoierele compactoare destinate deșeurilor municipale, fiind necesare utilaje speciale pentru acest tip de deșeuri.

În centrul de colectare din strada Dârzu, numărul 12C, pot fi aduse, cu titlu gratuit, deșeuri voluminoase, obiecte de mobilier vechi și deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), de luni până vineri, în intervalul orar 07:00-16:00. Preluarea deșeurilor se efectuează exclusiv de la persoanele fizice care au domiciliul în Pitești. Piteștenii mai pot depune deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție, în cadrul campaniilor speciale de colectare. Următoarea campanie va avea loc în data de 30 septembrie.

„Aducem în atenția piteștenilor că neîndeplinirea obligației de păstrare a curățeniei la locurile stabilite pentru depozitarea deșeurilor menajere constituie contravenție și se sancționează.

Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului la următoarele contacte: dispecerat: 0248/636535, tel: 0248/636886, fax: 0248/215308, e-mail: .”, transmite municipalitatea.

via Jurnalul de Argeș

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)