Programul de colectare a deșeurilor reciclabile în luna ianuarie, în municipiul Bistrița

Publicat în Bistriţa-Năsăud acum 2 luni

reciclareAnul 2024 vine cu o modificare a programului de colectare a deșeurilor reciclabile pentru Cartierul Unirea din Municipiul Bistrița!

Pentru Municipiul Bistrița și localitățile componente, programul de colectare a deșeurilor reciclabile în luna IANUARIE 2024 este următorul:
– 03 IANUARIE – sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton;
– 10 IANUARIE – sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă;
– 17 IANUARIE – pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal;
– 24 IANUARIE – pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal – PENTRU CARTIER UNIREA!

Programul de colectare a deșeurilor reziduale – adică pubela neagră – în municipiul Bistrița și localitățile componente rămâne NESCHIMBAT, cu excepția zonelor în care colectarea acestor deșeuri se realiza în ziua de miercuri. Pentru aceste zone, ziua de colectare a pubelei negre este ziua de SÂMBĂTĂ.

ATENȚIE! Vă rugăm să NU MAI DEPUNEȚI deșeurile reciclabile la platformele de colectare cu containere semi-îngropate DIN ZONELE DE CASE! Colectăm de la poarta casei toate tipurile de deșeuri generate în gospodărie. Aceste platforme de colectare din zonele de case NU MAI SUNT DESERVITE de operatorul de salubritate Supercom.

Vă rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele deoarece există recicpienți dedicați și program de colectare separat pentru fiecare fracție de deșeuri reciclabile în parte. De asemenea, vă rugăm să respectați inscripționările de pe recipienții de colectare și să nu depuneți alte tipuri de deșeuri decât cele specificate pe fiecare recipient de colectare în parte.

Pentru TOATE localitățile din județ – puteți consulta calendarul de colectare a deșeurilor accesând site-ul www.adideseuribn.ro, sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

 

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)