Programul de colectare a deșeurilor reciclabile pentru Bistrița și localitățile componente, în septembrie 2022.

Publicat în Bistriţa-Năsăud acum 7 luni

ADI Deseuri program colectare septembriePrima săptămână întreagă din luna septembrie începe cu data de 5 septembrie. Prin urmare, programul de colectare a deșeurilor reciclabile pentru municipiul Bistrița și localitățile componente este următorul:

  • 07 septembrie – sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton;
  • 14 septembrie – sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă;
  • 21 septembrie – pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal;

În municipiul Bistrița și localitățile componente, programul de colectare a deșeurilor reziduale rămâne NESCHIMBAT”, precizează ADI Deșeuri.

Excepție fac zonele în care colectarea acestor deșeuri se realiza în ziua de miercuri. Pentru aceste zone, ziua de colectare a deșeurilor reziduale este ziua de SÂMBĂTĂ.

Vă rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele. Există recicpienți dedicați pentru fiecare fracție de deșeuri colectată.

Vă rugăm să respectați inscripționările de pe recipienții de colectare și să nu depuneți alte tipuri de deșeuri decât cele specificate pe fiecare recipient de colectare în parte.

Vă rugăm să respectați datele de colectare pentru fiecare tip de deșeuri reciclabile, conform calendarului de colectare”, a mai transmis ADI Deșeuri BN.

Puteți consulta calendarul de colectare a deșeurilor pe site-ul www.adideseuribn.ro, sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)