Șervețele umede aruncate în rețeaua de canalizare reprezintă cel mai mare pericol pentru sistemul de colectare și epurare a apelor uzate

Publicat în Hunedoara acum 2 ani

canalizareHunedorenii încă nu conștientizează faptul că sistemul de canalizare nu este coș de gunoi. Lucrătorii din societățile de apă încă scot din canalizare tot soiul de lucruri care nu își au locul acolo. Cel mai recent exemplu vine de la Geoagiu, acolo unde muncitorii de la Apa Prod Deva au adunat o cantitate impresionantă de șervețele umede și cârpe din sistemul de canalizare.

„Șervețele umede aruncate în rețeaua de canalizare reprezintă cel mai mare pericol pentru sistemul de colectare și epurare a apelor uzate. Colegii de la Centrul Operațional Geoagiu au scos astăzi din grătarele Stației de Epurare din Geoagiu Băi o cantitate impresionantă de șervețele umede și cârpe aruncate de locuitorii stațiunii în rețeaua de canalizare. Vă reamintim tuturor că pentru șervețelele umede, cârpele, molozul, resturile vegetale și alte astfel de obiecte există spații speciale de colectare”, arată reprezentanții Apa Prod Deva, care mai fac un apel către cetățeni să nu transforme canalizarea în coș de gunoi.

Astfel de materiale aruncate în sistemul de canalizare pot duce la probleme, mai ales atunci când plouă.

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)