Timp de 10 zile, în Cugir se va desfășura o campanie dedicată colectării deșeurilor voluminoase

Publicat în Alba acum 7 luni

graficTimp de 10 zile, în Cugir se va desfășura o campanie dedicată colectării deșeurilor voluminoase, organizată de operatorul Asocierea RER VEST RETIM și ADI Salubris Alba.

Colectarea va avea loc după următorul program:

-20-22. 04.2022- Vinerea, intersecția străzilor Codrului și Deal (după podul peste râul Cugir)- 8.30-16.30

-25-28.04.2022- Cugir, Str. Narciselor, zona Stadion Parc-8.30-16.30

-29.04.2022; 02-03.05.2022- Cugir, str. Griviței Nr. 36, zona Gară

CINE poate preda deşeuri voluminoase?

Cetățenii din localitate pot depune prin aport voluntar și gratuit deșeurile voluminoase în containerele special puse la dispoziție în punctele de colectare și între orele menționate în tabelul de mai jos.

CE se poate preda în cadrul acestei campanii?

DEŞEURILE VOLUMINOASE sunt:*mobilier, comode, mese de cafea, de toaletă, decorative;*mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, etajere metalice;*covoare, carpete, preșuri;*canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, saltele;*oale;*ceasuri;*perdele, draperii;*dulapuri de baie, suporturi prosoape;*lustre, tablouri;*obiecte sanitare, căzi, vase de toaletă, robineți, cabine de duș (fără sticlă), suporturi, baterii sanitare, chiuvete, bideuri, capace vase de toaletă, lavoare, rezervoare de apă pentru vase de toaletă;*obiecte mari de folosință îndelungată precum : calorifere fontă, calorifere aluminiu, uși, tocuri de uși şi tocuri de geamuri (fără sticlă), fără tâmplărie PVC.

CE NU se poate preda în cadrul acestei campanii?

• NU se preiau alte categorii de deșeuri : reziduale, reciclabile, de construcții, vegetale, periculoase • NU se colectează deșeurile de echipamente electrice, electronice și electrocasnice (televizoare, mașini de spălat, frigidere, radio-uri, echipamente de iluminat, computere, etc.)

Timp de 10 zile, în Cugir se va desfășura o campanie dedicată colectării deșeurilor voluminoase, organizată de operatorul Asocierea RER VEST RETIM și ADI Salubris Alba. Colectarea va avea loc după următorul program: -20-22. 04.2022-…
via Hit FM

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)