A.D.I Servsal Argeș și Eco Positive lansează programul de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice “Argeșul RECICLEAZĂ!”.

Publicat în Argeş acum 11 luni

deee mioveniA.D.I Servsal Argeș și Eco Positive lansează un nou program, în sprijinul argeșenilor și al autorităților locale, ce vizează implicarea și responsabilizarea tuturor în domeniul protecției mediului, prin colectarea corectă și trimiterea la reciclare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și a Deșeurilor de Baterii și Acumulatori (DBA).

“Prin acest program dorim crearea unui comportament privind colectarea acestui tip de deșeuri în comunitățile din județul Argeș, realizarea de acțiuni de colectare recurente și asigurarea unui serviciu permanent de colectare separată a DEEE și DBA. Aceste activități ce vizează protecţia mediului se desfășoară alături de autoritățile locale, Eco Positive și Save The World by Recycling, în cele 102 localități din județ, inclusiv Municipiul Pitești.” a declarat Gabriel Moiceanu, Director Executiv ADI Servsal Argeş.

În plus, participând la această acțiune de colectare, ai șansa să câștigi unul dintre premiile oferite prin tragere la sorți: 45 x Fier de călcat, 45 x Cafetieră, 45 x Mașină de găurit și 9 x Cuptor cu microunde!

Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc miercuri, 29 iunie 2022, la ora 11.00, la Casa de Cultură Mioveni.

”Avem o misiune importantă, de anvergură națională: vrem să creștem cota de colectare a  deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) în România. Asta înseamnă să creștem nivelul de informare al populației, să determinăm schimbarea obiceiurilor și să creăm infrastructura necesară colectării selective a DEEE.”, spune Cristian Ionescu, Manager Operațiuni în cadrul Eco Positive S.A.

Echipajul Save The World by Recycling asigură preluarea gratuită a aparatelor electrice grele sau voluminoase, de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție! Tot ce trebuie să faci este să suni gratuit la Tel Verde 0800 444 800, număr disponibil zilnic între orele 9.00-17.00, sau la 0773 929 613 și să faci o programare. Comenzile se pot face și on-line prin formularele disponibile pe www.colecteaza.ro.

Conform procedurii de funcționare a serviciului, după ce ați făcut o comandă, veți fi contactat de echipajul de colectare Save The World by Recycling. Împreună veți stabili ziua şi intervalul orar în care va avea loc ridicarea deșeurilor electrice. Persoanelor juridice li se oferă documentele necesare de casare.

Echipele e Save The World by Recycling şi Eco Positive asigură colectarea gratuită a acestor deșeuri electrice și transportul în siguranță către fabricile de reciclare acreditate după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu.

Rămâi informat! Vizitează www.colecteaza.ro sau sună gratuit la Tel Verde 0800 444 800, pentru mai multe detalii despre colectarea și reciclarea deșeurilor electrice și electronice.

Alege să îți respecți întreaga comunitate din care faci parte, legea și, mai ales, mediul înconjurător – colectează responsabil deșeurile electrice!

via Universul Argeșean

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)