Acțiune de colectare a deșeurilor electrice pe raza Municipiului Blaj, sâmbătă, 12 iunie 2021

Publicat în Alba acum 2 ani

actiune colectare deeeSâmbătă, 12 iunie 2021, între orele 09:00 și 17:00, pe raza municipiului Blaj și a localităților aparținătoare va avea loc o acțiune de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice de la populație.

Colectarea va fi efectuată de o firmă specializată și se va desfășura la domiciliul celor care vor solicita acest lucru. Cei care doresc să scape de echipamentele electrice și electronice nefolositoare trebuie să sune la numărul de telefon 0755-406.406, pentru ridicarea de acasă, sau să completeze formularul online roecollect.ro/solicita-ridicare-dee sau pot să predea deșeurile electrice direct echipajelor mobile care vor circula prin municipiu și localitățile aparținătoare.

Activități de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice de la populație vor fi organizate pe raza municipiului Blaj și a localităților aparținătoare lunar, în a doua sâmbătă din lună și vor fi anunțate în timp util pentru cei interesați.

BLAJ RECICLEAZĂ! Campanie de informare și colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice în județul Alba! Scapă de aparatele electrice vechi sau stricate și fă loc în casa ta pentru lucrurile cu adevărat importante!

Organizatorii campaniei: E – Collect, Primăria Municipiului Blaj, GreenDays

via Blaj Info

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)