ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud ne reamintește că miercuri, 5 octombrie, în Bistrița și în localitățile componente se colectează sacul albastru pentru fracția hârtie / carton.

Publicat în Bistriţa-Năsăud acum 1 an

ADI Deseuri carton hartieFiind prima săptămână întreagă din lună, programul de colectare a deșeurilor reciclabile din Bistrița și localitățile componente, începe miercuri, 5 octombrie prin colectarea sacului albastru.

Programul de colectare va începe la ora 8.00, pentru ca cetățenii să aibă timp să scoată deșeurile reciclabile la poarta casei.

Având în vedere acest lucru, este posibil ca pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă după-masă sau seara.

Dacă aveți o cantitate mai mare de deșeuri reciclabile din hârtie / carton, puteți să depuneți aceste deșeuri în saci transparenți, iar operatorul de salubritate Supercom va ridica aceste deșeuri în programul de colectare de miercuri!

Vă rugăm să NU AMESTECAȚI deșeurile reciclabile între ele. Vă rugăm SĂ RESPECTAȚI inscripționările de pe recipienții de colectare.

De asemenea, respectați programul de colectare și NU SCOATEȚI alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul verde.

Miercuri, 5 octombrie 2022, se vor colecta STRICT deșeurile reciclabile din hârtie / carton.

Puteți consulta noul program de colectare pentru fiecare localitate din județ pe www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)