Miercuri se colectează sacul albastru din zonele de case, la Bistrița

Publicat în Bistriţa-Năsăud acum 2 ani

sacul albastruÎn această săptămână, în ziua de miercuri 8 iunie, se colectează deșeurile reciclabile din hârtie / carton, adică sacul albastru din toate zonele de case din municipiul Bistrița și din localitățile componente.

În luna iunie a intrat în vigoare noul calendar de colectare a deșeurilor din județul Bistrița-Năsăud pentru zonele de case.

Operatorul de salubritate Supercom va lăsa alt sac albastru la schimb, când îl va ridica pe cel plin de deșeuri reciclabile din hârtie / carton.

”Vă rugăm scoateți sacii în fața porții și nu mai duceți deșeurile reciclabile în containerele semi-îngropate din zonele de case. Dacă nu aveți deșeuri din hârtie-carton în gospodărie în acest moment, vă rugăm folosiți sacii pe care i-ați primit pentru a colecta deșeurile reciclabile din hârtie / carton în următoarea lună”, este mesajul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Calendarul de colectare al deșeurilor din municipiul Bistrița poate fi consultat pe site-ul www.adideseuribn.ro, secțiunea Calendar Colectare sau prin telefon la Dispeceratul Supercom – 0263.944.

via Timp Online

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)