Agapia: Rossal a dat startul campaniei ”Arată că îți pasă!”

Publicat în Neamţ acum o săptămână

rossalAvând în vedere cantitățile mici de deșeuri reciclabile care sunt colectate din Zona 3, începând de azi, 22 iulie Rossal Târgu Neamț a inițiat campania ”Arată că îți pasă”. Prima acțiune din cadrul acestei campanii s-a desfășurat în comuna Agapia.

„În continuarea campaniei de conștientizare a utilizatorilor casnici și non-casnici privind colectarea separată a deșeurilor reciclabile, o echipă a societății Rossal s-a deplasat în comuna Agapia. Împreună cu reprezentanții primăriei am discutat cu cetățenii pe care i-am găsit acasă despre cum și ce trebuie să colecteze separat. De asemenea le-am înmânat și un grafic cu precizarea zilelor de ridicare separată a deșeurilor reciclabile pe următoarele luni”, ne-a declarat Mihail Florea, responsabil Rossal Târgu Neamț.

Începând cu luna august  deșeurile reciclabile (plastic, carton, metal, doze) se ridică separat  odată la două săptămâni conform graficului:

Miercuri – 10 august; miercuri – 7 septembrie; miercuri – 5 octombrie.

Iar deșeurile din sticlă (sticlă, borcane și damigene curate) se vor ridica de la poartă în zilele conform graficului:

Miercuri – 24 august; miercuri – 21 septembrie; miercuri – 19 octombrie. Foarte important: Deșeurile reciclabile trebuie să fie curate. În caz contrar nu vor fi ridicate.

via Mesagerul de Neamț

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)