Alexandria: Colectare gratuită a deșeurilor de echipamente electrice și electrocasnice și a deșeurilor voluminoase de mobilier

Publicat în Teleorman acum 1 an
deee

Pile of discarded computer parts isolated on white background. Used hardware components as keyboards, printers or PC cases. Eco separation, recycling and disposal of electronic metal or plastic waste.

Primăria Alexandria împreună cu eCOLECTARE, alături de operatorul de salubritate Polaris M. Holding și Eco Sud, spun ”START” colectării gratuite a deșeurilor de echipamente electrice și electrocasnice dar și a deșeurilor voluminoase de mobilier.

Campania de colectare se va derula în perioada 26 martie – 16 aprilie 2022, pe zone, în fiecare zi de sâmbătă, astfel:

26 martie – Zona cuprinsă între Șos. Turnu Măgurele – str. 1 Decembrie;

2 aprilie – zona cuprinsă între str. Tudor Vladimirescu – str. București;

9 aprilie – zona cuprinsă între str. 1 Mai și zona ”Filatură”;

16 aprilie – zona cuprinsă între Șos. Turnu Măgurele – str. 1 Decembrie;

– zona cuprinsă între str. Tudor Vladimirescu – str. București;

– zona cuprinsă între str. 1 Mai – zona ”Filatură”.

Potrivit celor prezentate mai sus, pe zonele indicate și în perioadele precizate, cetățenii sunt rugați să contacteze operatorii de salubritate cu minim 24 de ore înainte de acțiunea de preluare a deșeurilor și vor indica doar adresa în vederea predării acestora, la următoarele numere de telefon:

1. 0752 56 80 92 (echipamente electrice și electronice dar și haine în stare bună);

2. 0761 68 59 58 (deșeuri voluminoase, mobilier).

Astfel, la numerele de telefon mai sus-menționate, cetățenii pot apela operatorii de salubritate, responsabili pentru colectarea de deșeuri în vederea reciclării, în funcție de tipurile de deșeuri pe care doresc să le predea. Aceste deșeuri vor fi preluate gratuit, în intervalul orar 10:00 – 15:00, reprezentând programul de colectare al operatorilor de salubritate.

Cetățenii sunt rugați să pregătească deșeurile pentru preluare, în ziua colectării, prin depozitarea acestora în fața casei sau a blocului, DAR NU MAI TÂRZIU DE ORA ora 10:00, când operatorii de salubritate vor începe acțiunea de colectare.

Tipurile de deșeuri care vor fi preluate de operatorii de servicii publice de salubrizare sunt următoarele:

– deșeuri de echipamente electrice și electronice;

– deșeuri voluminoase de mobilier (șifoniere, scaune, mese, noptiere, dulapuri, etajere, etc., care conțin material lemnos, fără tapițerie);

– textile (haine în stare bună).

via Cronica de Teleorman

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)