Ofertă colectare ulei uzat în județul Tulcea, Sfântu Gheorghe

Sunt Mira Bălan,de la #radiocivic Sfântu Gheorghe Delta.

In cadrul programului radio avem o emisiune intitulată Pastila de reciclare prin intermediul căreia dorim sa aducem informații comunității privind metode de reciclare,unele recomandări de respectare a mediului Săptămână aceasta le vom vorbi despre poluarea apei cu ulei alimentar uzat.Dorim să le oferim informații despre centre de colectare Am găsit o hartă a județului cu centre iar centrul Dv din Mahmudia era cel mai aproape de noi.Totusi,cum putem trimite uleiul la dv? Exista posibilitatea colectării din partea Dv ținând cont că în sat sunt multe pensiuni,un resort mare ,case de vacanta,restaurante ? În același timp nu avem centru pentru colectarea hârtie,carton,baterii,becuri și ar fi o binefacere pentru noi și pentru Dv dar mai ales pentru mediu.
Sper să-mi oferiți un răspuns pozitiv .Comunitatea Sfântu Gheorghe apreciază orice sprijin și dorește un mediu cat mai sănătos.Veti beneficia de tot sprijinul nostru ,al voluntarilor Radio Civic Sfântu Gheorghe .
Telefonul meu este 0755289052,Mira Bălan

Mira Bălan – Sfantu Gheorghe, jud. Tulcea

Mira Bălan a transmis aceast mesaj către autorul anunțului Colectare ulei uzat în Tulcea – SC KIVADRA SRL, dar dorește dorește să primească mesaje și de la alte centre de colectare din Sfantu Gheorghe/Tulcea sau persoane interesate.

Centre de colectare care credem că ar putea răspunde căutărilor dvs.

  1. Colectare ulei uzat în Tulcea - SC KIVADRA SRL
  2. Centre de colectare deșeuri în județul Tulcea
  3. Centre de colectare deșeuri în Sfântu Gheorghe
  4. Centre de colectare ulei uzat