Punct de colectare DEEE în Apahida, județul Cluj

Societate comercicla autorizata, colectam deseuri de echipamente electrice si electronice de toate tipurile (aragaz, aer condititionat,monitor, imprimanta, aspirator, frigider etc.) cu ridicare de la domiciuliu pentru minim 50 de kg deseuri.

Compania noastră colectează, trateaza și reciclează deseuri de echipamente electrice si electronice. Colectăm DEEE nedezmembrate (ex. unitati centrale, telefoane mobile, servere, switch, router etc.) sau fractii demontate din acestea (ex. memorii RAM, placi de circuite imprimate si procesoare CPU). Tratarea mecanica si chimica a deseurilor in instalatia noastra din Cluj-Napoca, are ca obiectiv recuperarea metalelor, pe care le contin DEEE si reintroducerea lor in circuitul economic. Deseurile nereciclabile rezultate din tratarea DEEE, sunt folosite într-un context creativ și recapătă o nouă intrebuintare.
Ce oferim?
Colectarea deseurile de echipamente electrice si electronice de la persoane fizice si persoane juridice, producatori de deseuri, colectori autorizati, institutii publice sau in numele organizatiilor colective care au preluat responsabilitatea producatorilor privind realizarea obiectivelor anuale de colectare;
Manipularea si transportul deseurilor;
Asigurarea documentelor de trasabiliatte a deseurilor in conformitate cu Legea 211/2011, HG 856/2002 si OUG 5/2015;
Suport de specialitate privind incadrarea deseurilor

Centre de colectare care credem că ar putea răspunde căutărilor dvs.

  1. Centre de colectare deșeuri în Apahida
  2. Centre de colectare deșeuri în județul Cluj
  3. Centre de colectare DEEE