Punct de colectare anvelope uzate, fier vechi și metale neferoase în județul Dambovița

Bună ziua,

Vin în atenția dumneavoastră cu propunerea noastra de colaborare privind colectarea deșeurilor reciclabile.

Grupul nostru de firme asigură servicii de colectare și reciclare de anvelope auto , anvelope industrial cat si orice alte deseuri din metal, neferos si ambalaj în prezent.Putem asigura colectarea deseurilor și putem elibera certificat de reciclare. Pentru efectuarea serviciului de colectare deținem un parc auto cu o gama diversificata de autoturisme: 3.5 tone (autoutilitara), camion tip abroll cu container, cap tractor cu remorca specializata pe ridicat cauciucuri, cap tractor cu remorca specializata pe deseuri metalice, etc.

Oferta noastra pentru colectarea deseurilor dumneavoastra este urmatoarea:

-Pret oferit deșeuri de radiatoare aluminu, radiatoare auto aluminiu – cod deșeu 17 04 02 – 4500 lei/tona, pretul este negociabil;
*TVA taxare inversa conf. art. 331 din codul fiscal
Plata o efectuam in ziua receptiei dupa emiterea facturii fiscale.
Pretul este valabil in depozitul nostru din Dambovita, pentru cantitate mai mare de 1500 kg punem la dispozitie transport gratuit.

Ne-ar face o deosebită plăcere să punem bazele pentru relațiile de colaborare reciproc avantajoase, în condițiile pieței concurențiale.

Vă mulțumesc pentru amabilitatea dumneavoastră și aștept cu interes un răspuns cu privire la stabilirea unei colaborări în privința deșeurilor reciclabile.

Cu stima,

T. Mihaela

t. 0732901501

e.

Centre de colectare care credem că ar putea răspunde căutărilor dvs.

  1. Centre de colectare deșeuri în județul Dambovița
  2. Centre de colectare anvelope uzate
  3. Centre de colectare fier vechi și metale neferoase