Punct de colectare anvelope uzate, DEEE, fier vechi și metale neferoase, hârtie în București, Ilfov + București

Bună ziua,

Vin în atenția dumneavoastră cu propunerea noastra de colaborare privind colectarea deșeurilor reciclabile.

Grupul nostru de firme asigură servicii de colectare și reciclare de anvelope auto , anvelope industrial cat si orice alte deseuri din metal, neferos si ambalaj în prezent.Putem asigura colectarea deseurilor și putem elibera certificat de reciclare. Pentru efectuarea serviciului de colectare deținem un parc auto cu o gama diversificata de autoturisme: 3.5 tone (autoutilitara), camion tip abroll cu container, cap tractor cu remorca specializata pe ridicat cauciucuri, cap tractor cu remorca specializata pe deseuri metalice, etc.

Oferta noastra pentru colectarea deseurilor dumneavoastra este urmatoarea:

Pret oferit deșeuri de anvelope , anvelope industriale etc. – cod deșeu 16 01 03 – 0 lei/tona;
Cost preluare si reciclare deseuri anvelope auto, anvelope industriale etc. – 0 lei/tona, cantitate minima pentru ridicare 1 tona;
Pret oferit deseuri din echipamente electrice, electronice si electrocasnice – cod deseu 20 01 35 – 800 lei/tona, pretul negociabil in functie de cantitate si produse casate.
Pentru deseuri metalice, neferoase(alama, cupru, aluminiu, inox, baterii), hartie, arhiva pretul se negociaza in ziua respectiva in functie de logistica dorita si pretul bursei.
Oferim pretul maxim pentru deseurile din aluminiu si alama sortate pe categorii, avem topitorie de alama si aluminiu, putem vinde lingouri de aluminiu.
Avem in dotare echipament specializat pentru demolare, taiare, procesare, orice fel de deseuri metalice industriale sau demolari de cladiri, hale, fabrici etc.
*TVA taxare inversa conf. art. 331 din codul fiscal

Transportul se realizeaza de catre cumparator, iar manipularea este efectuata de catre vanzator sau la cerere de catre cumparator.

Ne-ar face o deosebită plăcere să punem bazele pentru relațiile de colaborare reciproc avantajoase, în condițiile pieței concurențiale.

Vă mulțumesc pentru amabilitatea dumneavoastră și aștept cu interes un răspuns cu privire la stabilirea unei colaborări în privința deșeurilor reciclabile.

Cu stima,

T. Mihaela

t. 0732901501

e.

Centre de colectare care credem că ar putea răspunde căutărilor dvs.

  1. Centre de colectare deșeuri în București
  2. Centre de colectare deșeuri în Ilfov + București
  3. Centre de colectare anvelope uzate
  4. Centre de colectare DEEE
  5. Centre de colectare fier vechi și metale neferoase
  6. Centre de colectare hârtie