Punct de colectare hârtie în București, Ilfov + București

Firma noastra se ocupa cu colectarea, reciclarea deseurilor si protejarea mediului inconjurator, inca din 1994. Detinem o infrastuctura de ultima generatie achizitionata atat prin investiti proprii, cat si prin fonduri europene.

Va rog sa regasiti mai jos prezentarea serviciilor oferite de MCI Invest si sa ma contactati in cazul in care acestea sunt ceea ce aveti nevoie.

Servicii ridicare si incarcare maculatura/arhiva/hartie 20 01 01 – oferim pretul cel mai bun din piata, firma noastra este sustinuta de una din cele mai mari si tehnologizate fabrici de hartie din europa
Pret standard la o cantitate de minim 2 tone 0.4 lei/kg, pentru cantitati mai mari sau o calitate mai buna a deseurilor pretul creste.
Pentru arhiva veche trebuie vizita pe teren pentru o evaluare.
Ridicam de la colectori sau alti generatori hartie/carton la pretul cel mai bun, putem ridica cu autoutilitara de 3.5 tone, container, sau camion complet, pentru colectori din tara putem ridica cu masini contractate pe bursa.

Servicii distrugere securizata a arhivei, oferim conditii de siguranță și securitate completă, de la colectare, distrugere și până la reciclare hartiei. Serviciul este contra cost sau se scade din pretul hartiei.

Servicii complete cladiri birouri, hale logistica, depozite, retail etc.- oferim personal calificat pentru sortarea, colectarea deseurilor, utilaje de presare si tocare, incarcarea si valorificarea deseurilor. Cu noi poti transforma cladirea de birouri, depozitul, fabrica, institutia dumneavoastra intr-o unitate verde, putem colecta si recicla 100 % din deseurile generate. Oferim consultanta si logistica necesara unei colaborari lipsite de griji pentru afacerea dumneavoastra.

Matei Andrei
0786534632

Centre de colectare care credem că ar putea răspunde căutărilor dvs.

  1. Centre de colectare deșeuri în București
  2. Centre de colectare deșeuri în Ilfov + București
  3. Centre de colectare hârtie