Ofertă colectare fier vechi și metale neferoase, hârtie în București, Ilfov + București

Servicii ridicare si incarcare maculatura/arhiva/hartie 20 01 01 – pret standard 300 lei/tona, pretul se modifica in functie de cantitate, logistica necesara, calitatea deseurilor.
Servicii distrugere securizata a arhivei, oferim conditii de siguranță și securitate completă, de la colectare, distrugere și până la reciclare hartiei. Serviciul este contra cost sau se scade din pretul hartiei.
Servicii complete cladiri birouri, hale logistica, depozite, retail etc.- oferim personal calificat pentru sortarea, colectarea deseurilor, utilaje de presare si tocare, incarcarea si valorificarea deseurilor. Cu noi poti transforma cladirea de birouri, depozitul, fabrica, institutia dumneavoastra intr-o unitate verde, putem colecta si recicla 100 % din deseurile generate. Oferim consultanta si logistica necesara unei colaborari lipsite de griji pentru afacerea dumneavoastra.
Servicii ridicat DEEE (calculatoare, imprimante, aer conditionat, frigider etc) din casare sau scoase din uz, pretul de 600 lei/tona, pretul se poate modifica in functie de cantitate, logistica necesara etc.
Serviciu ridicare metale neferoase: Suntem exportatori directi, oferim cel mai bun procent din bursa, punem la dispozitie containere, transport specializat. Suntem interesati de deseuri de Alama (alama 0, alama galbena, span alama), cupru, inox, aluminiu.
Pentru a face o oferta completa avem nevoie de 2-3 poze, o cantitate lunara estimata, pentru logistica avem nevoie de o vizita la punctul de lucru.
Servicii de consultanta de mediu, consultanta in vedere indeplinirii obiectivelor de mediu.
Grupul nostru de firme ofera serviciul complet pentru dumneavoastra, de la ridicarea deseurilor, la consultanta in vedere optimizarii fluxului generat, o evaluare si o oferta cu un pret mai bun in 99% din cazuri decat contractul actual plus consultanta generala de mediu!
Avem acoperire nationala!
Trebuie doar sa ne sunati si sa programati o intalnire cu noi!!!

Ridicam la o cantitate de minim 1500 kg cu transportul nostru!

Centre de colectare care credem că ar putea răspunde căutărilor dvs.

  1. Centre de colectare deșeuri în București
  2. Centre de colectare deșeuri în Ilfov + București
  3. Centre de colectare fier vechi și metale neferoase
  4. Centre de colectare hârtie