Punct de colectare PET, plastic, sticlă în București, Ilfov + București

Firma noastra se ocupa cu colectarea, reciclarea deseurilor si protejarea mediului inconjurator, inca din 1994. Detinem o infrastuctura de ultima generatie achizitionata atat prin investiti proprii, cat si prin fonduri europene.
Avem in dotare prescontainere, container tip cusca, container descoperit, prese fixe, autoutilitare de 3.5 to, camioane cu abrollkipper si putem achizitiona tot ce mai este nevoie pentru a veni in sprijinul dumneavoastra.
Impreuna cu partenerii nostri de incredere, gasim intotdeauna solutia perfecta pentru nevoile tuturor, la un pret corect. Mentionez faptul ca in prezent, colaboram cu majoritatea fabricilor din Romania si cu OIREP-urile de mediu.
Va rog sa regasiti mai jos prezentarea serviciilor oferite de MCI Invest si sa ne contactati in cazul in care acestea sunt ceea ce aveti nevoie.
Servicii ridicare si incarcare maculatura/arhiva/hartie 20 01 01 – pret standard 400 lei/tona, pretul se modifica in functie de cantitate, logistica necesara, calitatea deseurilor etc.
Servicii complete cladiri birouri, hale logistica, depozite, retail etc.- oferim personal calificat pentru sortarea, colectarea deseurilor din birouri, utilaje de presare si tocare, incarcarea si valorificarea deseurilor. Cu noi poti transforma cladirea de birouri sau depozitul dumneavoastra intr-o unitate verde, putem colecta si recicla 100 % din deseurile de ambalaj generate. Oferim consultanta si logistica necesara unei colaborari lipsite de griji pentru afacerea dumneavoastra.
Servicii ridicat DEEE din casare sau scoase din uz, pretul se face in functie de logistica necesare.
Servicii ridicat fier vechi 17 04 05 – pret standard 1000 lei/tona, pretul este negociabil in functie de cantitate logistica necesara etc.
Servicii ridicat deseuri aluminiu, avem pretul cel mai bun pentru tabla offset, profile aluminiu, jante, radiatoare.
Pentru orice alta categorie de deseuri avem nevoie de o cerere pe whatsapp cu cantitatea lunara si logistica necesara.
Cantitatea minima de deseuri cu ridicarea noastra este de 1500 kg pentru oferta fara contract lunar. Zona de interes Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, in tara doar la masina completa.
Va multumim !
https://www.facebook.com/Recycling.MCI.INVEST

Centre de colectare care credem că ar putea răspunde căutărilor dvs.

  1. Centre de colectare deșeuri în București
  2. Centre de colectare deșeuri în Ilfov + București
  3. Centre de colectare PET
  4. Centre de colectare plastic
  5. Centre de colectare sticlă