Ofertă colectare fier vechi și metale neferoase, plastic în București, Ilfov + București

Buna ziua,

Reprezint un grup de firme cu domeniul principal reciclarea si valorificarea deseurilor, dorim sa facem o oferta inedita pentru romania. Detinem in grupul nostru toata logistica necesara pentru a inchide circuitul de reciclare, de la containere, prese, camioane cu abroll si graifer, tiruri cu remorca speciala pentru fier vechi. Ce propunem noi, o oferta pentru deseurile dumneavoastra prin firma noastra de broker de deseuri, oferim pretul cel mai bun in ziua respectiva, pretul pe combinatul de fier sau direct in port pentru export, suport cu transport, tir cu remorca speciala de fier(o cantitate de 20 de tone este necesara pe transport). Avantajul dumneavoastra pretul mult mai mare, banii sunt primiti in ziua incarcarii, si posibilitatea de a alege unde pleaca fierul. Putem face oferta pentru orice deseu feros si neferos(aluminiu, cupru, etc.) Putem face oferta si pentru deseurile de ambalaj sau deee.
Daca suneti interesat de o oferta si colaborare asteptam un telefon, aveti posibilitatea de a lucra direct cu finalii din circuitul de reciclare, fara intermediari.
Pret fier vechi e3 420 dolari pe tona dus in portul constanta
Va multumesc!
Teleasa Mihaela
0732901501
Director comercial

Teleasa Mihaela – Bucuresti, jud. București

Teleasa Mihaela a transmis aceast mesaj către autorul anunțului Colectare fier vechi în Alexandria – Ecpol Serv SRL, dar dorește dorește să primească mesaje și de la alte centre de colectare din Bucuresti/București sau persoane interesate.

Centre de colectare care credem că ar putea răspunde căutărilor dvs.

  1. Colectare fier vechi în Alexandria - Ecpol Serv SRL
  2. Centre de colectare deșeuri în București
  3. Centre de colectare deșeuri în Ilfov + București
  4. Centre de colectare fier vechi și metale neferoase
  5. Centre de colectare plastic