Punct de colectare PET, plastic în județul Constanța, Medgidia

Noi suntem ECOFRIEND RECYCLING, o organizatie care protejeaza mediul natural prn colectare deseurilor de plastic si reciclarea lor folosind masini de inalta tehnologie, reducand astfel impactul negativ asupra mediului. Ceea ce face posibil acest lucru este experienta noastra indelungata.

Achizionam de la colectori persoane juridice ( autorizate sa desfasoare activitatea de colectare) sau generatori de deseuri – persoane juridice, deseuri folie, flacoane sau ambalaje PE (polietilena) ori PP (polipropilena) sortate pe culori, tipuri, compacte in vederea eficientizarii transportului.

In functie de provenienta deseului ( de la producatori si/sau ambalatori), preturile de achizitie sunt diferentiate.
Tipuri de deseu:
– AMBALAJE PP / PE / BOPP
– FOLIE PP/ PE COLOR / PE TRANSPARENT
– NAVETE, LAZI PAINE
– RAFIE ( SACI MARI/ BIG BAGURI)
– BIDOANE HDPE/ PE
– PALETI PP / PE

Va rugam sa ne atasati poze cu tipurile de deseu pe care dumneavoastra, le aveti, ca mai apoi sa putem discuta in vederea unei colaborari pe termen lung si calitativa, noi punand mare pret pe transparenta si corectitudine. Asteptam!

DEACONU BIANCA – MEDGIDIA, jud. Constanța

DEACONU BIANCA a transmis aceast mesaj către autorul anunțului Centru de colectare și reciclare Medieșu Aurit (fier vechi, doze aluminiu, hârtie, plastic, sticlă, lemn, baterii, ulei), dar dorește dorește să primească mesaje și de la alte centre de colectare din MEDGIDIA/Constanța sau persoane interesate.

Vezi mai multe anunțuri și puncte de colectare de la

Centre de colectare care credem că ar putea răspunde căutărilor dvs.

  1. Centru de colectare și reciclare Medieșu Aurit (fier vechi , doze aluminiu, hârtie , plastic , sticlă , lemn, baterii , ulei)
  2. Centre de colectare deșeuri în județul Constanța
  3. Centre de colectare deșeuri în Medgidia
  4. Centre de colectare PET
  5. Centre de colectare plastic