Ofertă colectare DEEE în Craiova, județul Dolj

Caut sa scap de niste aparatura electronica invechita sau / si defecta care imi ocupa mult spatiu si as dori sa stiu cat platiti ptr. aceasta aparatura si daca o colectati D-voastra de la domiciliul meu, sau trebuie s-o aduc eu personal la sediul D-voastra.

La o prima vedere as avea de reciclat urmatoarele…

– monitor de calculator, Samsung (cumparat in 2007) si care merge si nu prea;
– set de boxe Logitech 5.1 care nu functioneaza (parerea mea de nestiutor este ca-i o problema cu cablul / mufa de alimentare) si ar fi pacat sa fie distruse ptr. ca inca au un sunet impecabil daca-s puse-n functiune;
– telefon mobil nokia 610 (nu mai stiu daca functioneaza, va trebui sa verific);
– sursa de calculator de cea mai slaba calitate (defecta);
– posibil sa mai am si o imprimanta laser multicolora pe care-am cumparat-o in 2007 ptr. o caruta de bani (vreo 11 milioane daca tin bine minte), si pe care n-o mai folosesc ptr. ca s-a terminat un toner (nu mai tin minte care). Daca gasesc imprimanta pe undeva (nu mai stiu unde am pus-o, sau dac-am dat-o vreunui prieten) si se inlocuieste toner-ul respectiv imprimanta e nou-nouta, asa ca ar fi pacat si de aceasta sa fie distrusa.

In fine, am sa fac inventarul exact dupa ce primesc un raspuns de la D-voastra, dar ideea este ca am cateva piese DEEE pe care vreau sa le dau si sa scot si un pret bun, desigur. O parte din aceste componente sint stricate iremediabil, dar o parte din ele inca pot fi folosite fara probleme 10 ani de-acum inainte daca stie cineva sa le repare.

Asadar, imi puteti da un pret estimativ ptr. aceste componente? Stiu ca este greu de dat un pret exact inainte de a vedea / testa componentele respective, dar macar un pret estimativ se poate face.

De asemenea, va rog sa-mi spuneti care-i procedeul de colectare / reciclare a acestor piese, precum si alte detalii importante pe care-ar trebui sa le mai stiu.

Ionel

ionel – craiova, jud. Dolj

ionel a transmis aceast mesaj către autorul anunțului Colectare DEEE (frigidere, televizoare, telefoane) în Craiova – SC PREST REMAT SRL, dar dorește dorește să primească mesaje și de la alte centre de colectare din craiova/Dolj sau persoane interesate.

Centre de colectare care credem că ar putea răspunde căutărilor dvs.

  1. Colectare DEEE (frigidere, televizoare, telefoane) în Craiova - SC PREST REMAT SRL
  2. Centre de colectare deșeuri în Craiova
  3. Centre de colectare deșeuri în județul Dolj
  4. Centre de colectare DEEE