Campania de colectare a deșeurilor electrice și electronice intră în prelungiri la Craiova

Publicat în Dolj acum 2 luni

voluminoaseÎn prima etapă a campaniei, organizatorii au primit peste 300 de solicitări din partea craiovenilor interesați, colectând mai bine de 10 tone de deșeuri

Primăria Craiova prelungește cu o săptămână, până pe 5 decembrie, campania de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice derulată în parteneriat cu organizația eColectare pentru a putea răspunde tuturor solicitărilor din partea persoanelor fizice și juridice care doresc să se debaraseze responsabil și gratuit de aparatura uzată.

„Astfel, craiovenii se pot programa, în continuare, în vederea preluării gratuite a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, de către operatorul de colectare autorizat, la numărul de telefon: 0752.568.092, de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00 și online pe www.eColecteaza.ro. În urma comenzii, vor fi sunați de un reprezentant al operatorului autorizat eColectare pentru a stabili data preluării comenzii. Deșeurile electrice se preiau de la domiciliu în perioada acțiunii, între orele 09:00 – 17:00”, anunță reprezentanții municipalității craiovene.

Locuitorii orașului pot scăpa astfel, gratuit, de orice aparate electrice, electronice și electrocasnice nefolosite, vechi sau defecte, grele sau voluminoase, participanții la campanie urmând să fie înscriși și la o tombolă cu premii se va desfășura la sediul Primăriei Municipiului Craiova, strada Târgului, nr. 26, în data de 06.12.2022, ora 10:00.

În prima etapă a campaniei, organizatorii au primit peste 300 de solicitări din partea craiovenilor interesați, colectând mai bine de 10 tone de deșeuri electrice și electronice.

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)