Campania „Teleorman, județ curat” demarează miercuri, 31 martie

Publicat în Teleorman acum 3 ani

teloermanCampania „Teleorman, județ curat”, inițiată de senatorul PNL Eugen Pîrvulescu, demarează miercuri, 31 martie, la eveniment fiind anunțată și participarea ministrului Mediului, Barna Tánczos. Partenerii campaniei sunt A.D.I.- Managementul Deșeurilor, Agenția pentru Protecția Mediului Teleorman, Direcția Silvică Teleorman și SC Polaris, iar persoanele care vor să se alăture activităților pot merge, miercuri, în intervalul orar 9.00 – 9.30, la sediile primăriilor din județ, unde vor primi toate materialele necesare acțiunii.

„Miercuri, 31 martie, 2021, vă aștept alături de mine și de ministrul Mediului, domnul Barna Tánczos, să participăm împreună la activitățile ce se vor derula în tot județul, începând cu ora 10.00.

După cum știți, această acțiune, despre care v-am vorbit în urma cu aproximativ doua săptămâni, are drept scop o mobilizare generală pentru colectarea deșeurilor aruncate la întâmplare, o curățenie generală care va schimba total aspectul județului nostru.

Partenerii acestei campanii, A.D.I.- Managementul Deșeurilor, Agenția pentru Protecția Mediului Teleorman, SC Polaris SA și Direcția Silvică Teleorman vor participa activ la această acțiune frumoasă, cu resursele proprii.

Teleormănenii sunt oameni de bună credință, gospodari și mândri. Ceea ce vedem acum în localitățile din Teleorman și în zonele verzi ale județului nostru nu ne reprezintă. Natura sufocată de gunoaie nu ne mai poate bucura sufletul și privirea. Nu putem rămâne nepăsători când frumusețea locurilor verzi este acoperită de deșeuri.

Vă aștept miercuri, 31 martie 2021, alături de mine!

TELEORMAN JUDEȚ CURAT este mai mult decât o acțiune. TELEORMAN JUDEȚ CURAT va deveni o tradiție.

Puterea exemplului începe cu fiecare dintre noi”, transmite senatorul PNL Eugen Pîrvulescu.

via Ziarul Teleorman

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)