Campanie de colectare deșeuri electrice cu premii în Câmpulung Moldovenesc

Publicat în Suceava acum 1 an

deeeÎn perioada 1 – 30 septembrie, locuitorii municipiului Câmpulung Moldovenesc sunt încurajați să se implice activ în protecția mediului prin colectarea separată a deșeurilor electrice (inclusiv becuri și neaone) și a bateriilor uzate, având astfel posibilitatea de a fi premiați.

ECOTIC și ECOTIC BAT, alături de Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc și Fritehnic organizează o campanie pentru locuitorii din municipiul Câmpulung Moldovenesc, dedicată colectării deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), inclusiv becuri și neoane și deșeurilor de baterii.

Locuitorii au la dispoziție în cadrul campaniei:

1) Predare la punctul de colectare de la sediul Fritehnic – str. Uzinei, nr. 6, Câmpulung Moldovenesc
2) Preluare de la domiciliu a echipamentelor voluminoase prin apelarea numarului de telefon 0725 554 911

Pentru a încuraja inițiativa de reciclare, fiecare persoană care va preda deșeuri electrice de minim 15kg cumulate, minim 10 becuri/neoane sau minim 20 baterii (exclus baterii tip pastilă) va primi premii instant.

“Ne bucurăm să le putem oferi locuitorilor municipiului Câmpulung Moldovenesc o soluție la îndemână pentru predarea deșeurilor electrice și electronice. Încurajăm cetățenii să apeleze la soluțiile corecte de predare a acestor echipamente oferite în cadrul acestei campanii și, astfel, să contribuie la protecția mediului și la curățenia orașului.” declară dl. Andrei Driscu, director Fritehnic.

via Suceava News

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)