Campanie de colectare deșeuri electrice în județul Botoșani

Publicat în Botoşani acum 2 ani

SMÎn perioada 1 – 15 septembrie locuitorii din județul Botoșani sunt încurajați să se implice activ în protecția mediului prin colectarea separată a deșeurilor electrice și electronice (inclusiv a becurilor și a neoanelor) și a bateriilor uzate.

ECOTIC alături de partenerii săi Primăria Municipiului Botoșani, Primăria Comunei Nicșeni, APM Botoșani, UrbanServ, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ECOPROCES și Eltrans Botoșani organizează campanii de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice în municipiul Botoșani și  în comuna Nicșeni.

Locuitorii din municipiul Botoșani și din comuna Nicșeni au la dispoziție în cadrul campaniei:

  • Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase (ex: mașină de spălat, frigider etc). Comanda se va face telefonic la numerele 0231 517 007 sau 0747 081 027 pentru municipiul Botoșani și la 0754 066 794 pentru comuna Nicșeni.  Preluarea de la domiciliu se va realiza în perioada 8 -15 septembrie.
  • Predare la punctele de colectare

Botoșani:

  • Piața Agroalimentară – str. Vârnav, nr. 22, parcare Piața Viilor (luni 09:00 – 16:00)
  • Asociația nr. 36 (str. Aprodu Purice – spate Magazin Util Gară) (marti și joi 09:00 – 16:00)
  • Asociația nr. 63 (str. Independenței – vis a vis de Serconf) (miercuri 09:00 – 16:00 și vineri 09:00

Comuna Nicșeni: curtea Primăriei Nicșeni (luni, marți, miercuri între 8:00-12:00)

Fiecare persoană care predă deșeuri electrice de minim 20kg în Botoșani și în comuna Nicșeni va primi un premiu instant – o umbrelă.

“ Încercăm să sensibilizăm locuitorii județului Botoșani asupra importanței colectării separate a deșeurilor reciclabile,  prin activități de informare/conștientizare, încurajându-i să predea în mod selectiv deșeurile care  pot fi reciclate, în special deșeurile de echipamente  electrice și electronice și de baterii și acumulatori.” declară Directorul General al URBAN SERV SA Botoșani  –Mihail Gabriel TANASĂ

Detalii și regulament disponibil pe www.ecotic.ro

via Gazeta de Botoșani

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)