Campanie de colectare deșeuri electrice în județul Botoșani

Publicat în Botoşani acum 1 an

urban serv colectare selectivaÎn perioada 1 – 24 aprilie locuitorii din județul Botoșani sunt încurajați să se implice activ în protecția mediului prin colectarea separată a deșeurilor electrice și electronice (inclusiv a becurilor și a neoanelor).

ECOTIC alături de partenerii săi Primăria Municipiului Botoșani, Primăria Comunei Mihai Eminescu, Primăria Comunei Curtești, APM Botoșani, UrbanServ, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ECOPROCES și Eltrans Botoșani organizează campanii de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice în municipiul Botoșani și în comunele Curtești și Mihai Eminescu.

Locuitorii din municipiul Botoșani și din comunele Curtești și Mihai Eminescu au la dispoziție în cadrul campaniei:

1) Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase (ex: mașină de spălat, frigider etc). Comanda se va face telefonic la numerele 0231 517 007 sau 0747 081 027 pentru municipiul Botoșani și la 0756 326 842 pentru comunele Curtești și Mihai Eminescu. Preluarea de la domiciliu se va realiza în perioada 19 -24.09 pentru Botoșani și pe 24 aprilie 2021 pentru comunele Curtești și Mihai Eminescu.

2) Predare la punctele de colectare

Botoșani:

 Piața Agroalimentară – str. Vârnav, nr. 22, parcare Piața Viilor (luni 09:00 – 16:00)

 Asociația nr. 36 (str. Aprodu Purice – spate Magazin Util Gară) (marti și joi 09:00 – 16:00)

 Asociația nr. 63 (str. Independenței – vis a vis de Serconf) (miercuri 09:00 – 16:00 și vineri 09:00

Comuna Curtești: Primăria Curtești, str. Principală nr. 118, sat Curtești, (0743190556)

Comuna Mihai Eminescu: Căminul Cultural Ipotești (09:00 – 15:00, tel: 0740304755).

Fiecare persoană care predă deșeuri electrice de peste 20kg în Botoșani, și peste 15 kg în cele 2 comune primește un premiu instant – o umbrelă.

Detalii și regulament disponibil pe www.ecotic.ro

Campaniile „Orașe Curate” și „Comune Curate” fac parte din campania națională de informare „Fii la tine-n țară la fel ca afară”, organizată de ECOTIC în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. Scopul acesteia este de a contribui la conștientizarea publicului românesc în privința comportamentului corect față de un tip de deșeuri: DEEE – deșeuri de echipamente electrice și electronice.

………………………………..

Despre ECOTIC:

ECOTIC este prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, fondată în anul 2006, care pune la dispoziție gratuit recipienți pentru colectarea separată a deșeurilor de echipamente electronice de mici dimensiuni și baterii, precum și preluarea gratuită a echipamentelor voluminoase de la sediul firmei sau de la domiciliu. Pentru mai multe detalii transmiteti un e-mail la 

 

  Despre URBAN SERV SA BOTOȘANI:

  URBAN SERV SA BOTOȘANI societate pe acțiuni –operator de salubritate licențiat de autoritățile de reglementare A.R.S.C.U.P, furnizează

  servicii de utilități publice în baza contractelor de concesiune prin delegare de gestiune pentru serviciile publice de salubrizare a localităților .

  Acționar Unic este Consiliul Local.

  Preia din responsabilitățile unității administrativ teritoriale (UAT)Botoșani asigurând gestionarea colectării separate a deșeurilor de

  echipamente electrice și electronice de la gospodăriile particulare prin cele trei puncte de colectare .

Telefoane dispecerat URBAN SERV S.A.: 0231.517.007 și 0747.081.027

 

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)