Campanie de colectare separată a deșeurilor în comuna Bărbătești, jud. Vâlcea

Publicat în Vâlcea acum 3 ani

Marți, 23 februarie 2021, s-a dat startul unei campanii susținute privind colectarea separată a deșeurilor rezultate din gospodării. Sub atenta îndrumare a primarului Constantin Bănacu, reprezentanții societății de colectare au ridicat deșeurile colectate separat, acțiunea fiind de un real succes.

“A fost prima zi în care, împreună cu operatorul am reușit să preluăm sacii puși la dispoziție de către primărie. Începând de săptămâna viitoare, vom intesifica acțiunea de colectare, astfel că cel puțin de două ori în cursul unei luni vom colecta deșeurile rezultate din reciclarea selectivă.

Este un pas mare înainte, atât pentru noi, ca administrație publică, dar și pentru locuitorii comunei noastre, care au înțeles că doar împreună putem avea un mediu mai curat. În baza acordului semnat cu societatea colectoare, cetățenii vor avea posibilitatea să scape și de electrocasnicele vechi.

Pe această cale, doresc să le mulțumesc locuitorilor comunei Bărbătești pentru că au răspuns pozitiv inițiativei noastre și să-ia sigur că vom remedia eventualele neconcordanțe ivite” spune primarul Constantin Bănacu.

Campania de colectare separată a deșeurilor continuă, primul pas constând în informarea cetățenilor privind programul de ridicare al deșeurilor colectate separat, precum și-n predarea sacilor necesari colectării selective.

via Râmnicu Vâlcea Week

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)