Campanii cu premii pentru colectarea deșeurilor electrice în județele Ilfov, Giurgiu, Botoșani,  Suceava, Bacău, Constanța, Galați și Dâmbovița.

KV GeneralÎn lunile octombrie și noiembrie, ECOTIC, alături de partenerii săi organizează campanii de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) în  9 orașe și o  comună din județele Ilfov, Giurgiu, Botoșani,  Suceava, Bacău, Constanța, Galați și Dâmbovița.

În perioada 17 octombrie – 30 noiembrie 2022, ECOTIC, alături de partenerii săi  organizează campanii marca Orașe Curate și Comune Curate în 8 județe din România. Aceste campanii sunt organizate cu ocazia Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor Electrice și Electronice care se sărbătorește în fiecare an pe data de 14 octombrie.

Campaniile oferă soluții la îndemâna publicului larg, cetățenii având la dispoziție:

  • Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase (minim 50 kg deșeuri electrice/frigider/mașină de spălat etc).
  • Predarea la puncte de colectare dedicate

Pentru a încuraja inițiativa de colectare-reciclare, organizatorii oferă PREMII. Pentru mai multe informații despre fiecare campanie în parte vă invităm să urmăriți website-ul www.ecotic.ro secțiunea Campanii.

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)