ECOTIC organizează campanii de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), în 9 orașe și peste 50 de comune

Publicat în Iaşi Prahova Teleorman Vaslui acum 3 ani

orase curateÎn lunile iulie și august, ECOTIC organizează alături de partenerii săi, campanii de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), în 9 orașe și peste 50 de comune din mai multe județe.

ECOTIC vine în sprijinul cetățenilor care doresc să se debaraseze corect de deșeurile electrice organizând o serie de campanii “Orașe Curate”. Acestea oferă soluții la îndemâna publicului larg, locuitorii acestor orașe având la dispoziție:

  • Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase (minim 50 kg deșeuri electrice/frigider/mașină de spălat etc).
  • Predarea la puncte de colectare dedicate.

Pentru a încuraja inițiativa de colectare-reciclare, organizatorii oferă PREMII. Fiecare campanie în parte are mecanismul propriu, detalii sunt disponibile pe www.ecotic.ro

Pentru a afla mai multe detalii despre următoarele campanii Orașe Curate și Comune Curate vă invităm să accesați link-urile dedicate:

“Continuăm să fim alături de cetățeni în dorința lor de a colecta separat și a proteja mediul. Astfel,  venim în sprijinul lor cu campanii de informare, precum și cu soluții concrete de debarasare a deșeurilor electronice și de baterii”, declară Diana Trifu – Responsabil comunicare și campanii, ECOTIC.

via Administratie.ro

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)