ECOTIC organizează campanii de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), becuri, neoane, baterii și acumulatori uzați în Buftea, Bolintin Vale și Otopeni

Publicat în Ilfov acum 3 ani
ecotic

ecotic

În luna mai, ECOTIC organizează alături de partenerii săi, campanii de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), becuri, neoane, baterii și acumulatori uzați în 3 orașe.

ECOTIC vine în sprijinul cetățenilor care doresc să se debaraseze corect de deșeurile electrice, de becuri și baterii organizând o serie de campanii “Orașe Curate”. Acestea oferă soluții la îndemâna publicului larg, locuitorii acestor orașe având la dispoziție:

  • Preluarea GRATUITĂde la domiciliu a deșeurilor voluminoase (minim 50 kg deșeuri electrice/frigider/mașină de spălat etc).
  • Predarea la puncte de colectare dedicate.

Pentru a încuraja inițiativa de colectare-reciclare, organizatorii oferă PREMII. Fiecare campanie în parte are mecanismul propriu, detalii sunt disponibile pe www.ecotic.ro

Pentru a afla mai multe detalii despre următoarele campanii Orașe Curate vă invităm să accesați link-urile dedicate:

ECOTIC pune la dispoziția tuturor cetățenilor numărul unic 021 9641 unde aceștia sunt consiliați în vederea identificării celei mai convenabile soluții de debarasare a deșeurilor electrice, becuri și baterii.

Prin apelarea acestui număr poate fi solicitată și preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase.

“Continuăm să fim alături de cetățeni în dorința lor de a colecta separat și a proteja mediul. Astfel,  venim în sprijinul lor cu campanii de informare, precum și cu soluții concrete de debarasare a deșeurilor electronice și de baterii”, declară Diana Trifu – Responsabil comunicare și campanii, ECOTIC.

Etichetat cu: , , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)