ECOTIC organizează campanii de colectare DEEE în 9 orașe și 3 comune

Publicat în Recomandari acum 3 ani
orase curateCu ocazia curățeniei de primăvară, ECOTIC organizează alături de partenerii săi, campanii de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), becuri, neoane, baterii și acumulatori uzați în 9 orașe și 3 comune.
În luna aprilie, ECOTIC vine în sprijinul cetățenilor care doresc să se debaraseze corect de deșeurile electrice, de becuri și baterii organizând o serie de campanii “Orașe Curate” la nivel național. Aceste campanii oferă soluții la îndemâna publicului larg, locuitorii acestor orașe și comune având la dispoziție:
1) Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase (minim 50 kg deșeuri electrice/frigider/mașină de spălat etc).
2) Predarea la puncte de colectare dedicate.
Pentru a încuraja inițiativa de colectare-reciclare, organizatorii oferă PREMII. Fiecare campanie în parte are mecanismul propriu, detalii sunt disponibile pe www.ecotic.ro
Campaniile marca Orașe Curate și Comune Curate se desfășoară în localitățile de mai jos, pentru detalii despre fiecare campanie vă invităm să accesați link-urile dedicate:
ECOTIC pune la dispoziția tuturor cetățenilor numărul unic 021 9641 unde aceștia sunt consiliați în vederea identificării celei mai convenabile soluții de debarasare a deșeurilor electrice, becuri și baterii.
 
Prin apelarea acestui număr poate fi solicitată și preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase.
În această primavară venim în sprijinul cetățenilor cu soluții concrete de debarasare a deșeurilor electronice și de baterii încurajând o atitudine responsabilă față de mediul înconjurător. Cetățenii vor contribui, astfel, în mod activ la primul pas spre reciclare, colectarea separată a acestor tipuri de deșeuri.” declară Valentin Negoiță – Președintele ECOTIC.
*****
Despre ECOTIC:
ECOTIC este prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, fondată în anul 2006, care pune la dispoziție gratuit recipienți pentru colectarea separată a deșeurilor de echipamente electronice de mici dimensiuni inclusiv surse de lumină și baterii, precum și preluarea gratuită a echipamentelor voluminoase de la sediul firmei sau de la domiciliu. Pentru mai multe detalii sunați la 021 9641.

Etichetat cu: , , , , , , , , , , , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)