Colectarea deșeurilor voluminoase în comuna Budacu de Jos va avea loc în data de 13 aprilie,

Publicat în Bistriţa-Năsăud acum 6 zile

deseuri voluminoase biodegradabileO campanie de colectare a deșeurilor voluminoase va avea loc în data de 13 aprilie, în comuna Budacu de Jos.

Stimați concetățeni, am finalizat zilele trecute #curățenia pe raza comunei, astfel că vă rugăm să faceți un mic efort pentru a păstra un mediu curat!
În acest context vă informăm că operatorul de salubritate, SC Supercom SA, colectează, în data de 13 aprilie 2021 deșeurile voluminoase, categorie care cuprinde: mobilier (mese, scaune, dulapuri, saltele, fotolii etc.), textile (covoare, carpete, preșuri etc.), elemente de tâmplărie (uși, ferestre, tocuri etc.).
De asemenea, se colectează, gratuit, în datele de 7, 14, 21 și 28 aprilie2021 deșeurile vegetale biodegradabile cum ar fi: rumeguș, frunze, așchii de lemn, deșeuri provenind din curățarea tufișurilor și copacilor, în volum de 240litri/gospodărie.
Tuturor ne place ordinea și curățenia, toți dorim un mediu curat și sănătos pentru noi și copiii noștri, nu vrem niciunul dintre noi să trăim într-o zonă poluată, așa că haideți să contribuim, fiecare dintre noi la aceasta!“, a transmis Primăria Budacu de Jos.

via Observator de Bistrița Năsăud

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)