Colectarea gratuită a deşeurilor voluminoase din Sectorul 5 va avea loc în ultima zi de sâmbătă a fiecărei luni

Publicat în Bucureşti acum 2 ani

deeeAngajaţii societăţii Salubrizare vor colecta gratuit deşeurile voluminoase în ultima zi de sâmbătă a fiecărei luni, potrivit Primăriei Sectorului 5.

Aceste deşeuri, care nu pot fi preluate cu sistemele obişnuite de colectare, vor fi ridicate conform unui program separat, în baza unei solicitări în prealabil. Luna viitoare, ele vor fi colectate pe 24 aprilie, în intervalul orar 8.00 – 14.00.

Locuitorii din Sectorul 5 care au de aruncat astfel de deşeuri sunt rugaţi să le depoziteze la ghenele din spatele blocurilor sau în faţa curţilor.

„Pentru a nu ne mai confrunta cu problema deşeurilor precum mobilă, saltele sau alte obiecte mari pe care le găsim aruncate la colţ de stradă, vom acţiona în ultima zi de sâmbătă a fiecărei luni pentru a le colecta. Vrem să venim în sprijinul cetăţenilor şi să colectăm în mod gratuit aceste deşeuri, însă îi rog să respecte programul stabilit şi să facă solicitări în prealabil”, a transmis primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

via Bucuresti FM

Etichetat cu: , ,

3 comentarii
 • Popa Adina spune:

  Buna ziua,
  Am niste mobilier vechi si vreau sa il arunc. Cum procedez sa programez aceasta ridicare in sectorul 5, strada Bulgarus.
  Va multumesc,
  Adina Popa
  0724679916

 • Adriana spune:

  Buna ziua am de aruncat mobila veche cum trebuie sa procedez stau in sector 5 strada Ștefești.O zi buna!

 • Moga stelea spune:

  Am de aruncat o saltea str.dumbrava noua nr.3 bl .m29 sc 1 et 2 sec.5

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)