Colectarare DEEE și deșeuri voluminoase în Sectorul 2, gratuit doar în ultima sâmbătă din fiecare lună

Publicat în Bucureşti acum 4 ani

Ce colectează gratuit deşeuri voluminoase, aparate electrice şi electronice vechi – aparate de uz casnic; echipamente informatice şi de telecomunicaţii; echipamente de larg consum; echipamente de iluminat; unelte electrice şi electronice; jucării, echipamente sportive şi de agrement.

Colectarea gratuită de la populaţie a acestor deşeuri voluminoase are loc doar în ultima sâmbătă din fiecare lună, în restul timpului fiind contracost.

Vezi aici toate firmele autorizate care colecteaza deșeuri electrice, electronice și electrocasnice (DEEE) în Sectorul 2, la care puteți apela oricând.

Nu uitați că aveți obligația legală de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta separat aceste DEEE.

O nouă campanie va avea loc sâmbătă, 29 august 2020. Locuitorii Sectorului 2 sunt invitaţi să depună până la ora 09:00 deşeurile voluminoase (mai puţin cele provenite din construcţii, care se ridică contracost) în faţa locuinţelor de domiciliu şi să anunţe cu cel puţin o zi înainte adresele respective la unul din următoarele numere de telefon:

– 021.252.51.03 – Poliţia Locală Sector 2;
– 021.9941 – Poliţia Locală Sector 2;
– 021.9654 – S.C. Supercom S.A.

Via BucurestiFM

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)