Supercom organizează în data de 8 august, în municipiul Petroșani, o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase

Publicat în Hunedoara acum 2 ani

voluminoaseOperatorul de salubritate S.C. SUPERCOM S.A. organizează în data de 8 august, în municipiul Petroșani, o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, altele decât echipamente electrice sau electrocasnice.

Astfel, locuitorii municipiului Petroșani care doresc să scape de deșeurile voluminoase care nu se colectează în cadrul acțiunilor zilnice de colectare, o vor putea face în această zi. Potrivit reprezentanților SC SUPERCOM SA în aceasta campanie se vor colecta deseuri voluminoase precum scaune, mese, figurine, custi de animale, dulapuri, mese, scaune, canapele, damigene mari, schiuri, paturi, saltele, fotolii, tablouri, lustre, tocuri, usi, ferestre, covoare, presuri, carpete, etc.

Deșeurile voluminoase pot fi depozitate în data de 7 august până la ora 11.30 de către proprietari la platformele amplasate în municipiul Petroșani, astfel încât să nu încurce circulația și să permită accesul utilajelor în vederea colectării. În aceeași zi, în intervalul 12.00-16.00 urmează ca aceste deșeuri să fie ridicate. “Campania se va derula la toate punctele de colectare a deșeurilor de pe raza municipiului Petroșani, unde populația poate aduce, între orele 9.00 și 12.00, tot ce înseamnă deșeu voluminos, respectiv canapele, fotolii, ori alte obiecte de mobilier. Atenție! Sunt exceptate deșeurile rezultate din materiale de construcții, precum și cele electrice și electronice (DEEE), care au un regim special. Deșeurile voluminoase depozitate de populație vor fi ridicate de la punctele de colectare până la ora 16.00”, anunță reprezentanții SC SUPERCOM SA.

via Cronica Vaii Jiului

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)