Brai Cata organizează săptămâna aceasta o campanie gratuită de colectare a deșeurilor voluminoase, în municipiul Orăștie.

Publicat în Hunedoara acum 2 ani

deseuri voluminoase„Așa după cum am anunțat deja, operatorul Brai Cata derulează în această lună o campanie gratuită de colectare a deșeurilor voluminoase. La această categorie intră deșeurile solide de mari dimensiuni, precum mobilier, obiecte de uz – casnic și sanitar și saltele. Orice nu poate fi preluat cu sistemele obișnuite de colectare a deșeurilor municipale, neasimilabile deșeurilor menajere, este considerat un deșeu voluminos. Astfel, zilele în care se vor colecta gratuit aceste deșeuri voluminoase în municipiul nostru sunt 25 și 26 noiembrie”, a informat Primăria Municipiului Orăștie.

Astfel, în aceste zile, utilizatorii din zonele cu blocuri pot depune deșeurile voluminoase la platformele plurifamiliale, iar cei din zonele de case la platformele cu deșeuri reciclabile.

În afara celor două perioade de mai sus, cetățenii municipiului pot solicita, însă contra-cost, operatorului Brai Cata servicii de preluare a deșeurilor voluminoase. Tot ce trebuie să faceți este să sunați la Brai-Cata, la numerele de telefon 0254/266320, 0254/256233 sau 0771/451581. La aceleași numere de telefon puteți afla tarifele și veți putea stabili ziua și locația de unde operatorul vine să ridice deșeurile celor care solicită acest lucru.

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)