Brai-Cata va derula în această lună și în luna noiembrie o campanie gratuită de colectare a deșeurilor voluminoase în Orăștie

Publicat în Hunedoara acum 3 ani

voluminoasePrimăria Orăștie anunță cetățenii că, la solicitările administrației locale, operatul Brai-Cata va derula în această lună și în luna noiembrie o campanie gratuită de colectare a deșeurilor voluminoase în municipiu.

Vor fi colectate deșeurile solide de mari dimensiuni: mobilier, obiecte de uz – casnic și sanitar, saltele. Orice nu poate fi preluat cu sistemele obișnuite de colectare a deșeurilor municipale, neasimilabile deșeurilor menajere, este considerat un deșeu voluminos.

Zilele în care se vor colecta gratuit deșeurile voluminoase în municipiul Orăștie sunt: 26 și 27 august și 25 și 26 noiembrie. În aceste zile, utilizatorii din zonele cu blocuri pot depune deșeurile voluminoase la platformele plurifamiliale, iar cei din zonele de case la platformele cu deșeuri reciclabile.

În afara celor două perioade de mai sus, cetățenii municipiului pot solicita contra cost operatorului BRAI CATA servicii de preluare a deșeurilor voluminoase.

Tot ce trebuie să faceți este să sunați la BRAI-CATA, la numerele de telefon 0254.266320, 0254.256233 sau 0771.451581. La aceleași numere de telefon puteți afla tarifele și puteți stabili ziua și locația de unde operatorul vine să ridice deșeurile dumneavoastră.

via Hunedoara mea

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)