Brai Cata informează că în perioada următoare va ridica deșeurile voluminoase din municipiul Hunedoara, conform graficului de colectare

Publicat în Hunedoara acum 2 ani

voluminoaseOperatorul Brai Cata informează că în perioada următoare va ridica deșeurile voluminoase din municipiul Hunedoara, conform graficului de colectare. Conform legii, colectarea deșeurilor voluminoase se poate face gratuit doar o dată pe trimestru. În municipiul Hunedoara și Peștișu Mare, colectarea se va face de către operator în data de 10 august 2021 (marți).

„Este foarte important ca toți cetățenii municipiului Hunedoara care au de depus mobilier vechi și orice alte deșeuri voluminoase să le ducă la platformele de colectare a deșeurilor până în data de 10 august 2021! În toate celelalte zile, cetățenii care vor să depună deșeuri voluminoase pot beneficia de acest serviciu doar la cerere, în baza unui contract de prestări servicii încheiat între ei și operator. Tarifele sunt de 92,8946 lei/metrul cub, respectiv 101,37 lei/metrul cub (tarife fără TVA). Amenzile aplicate pentru aruncarea deșeurilor după data de 10 august sunt foarte mari”, a declarat Maria Ciocan, șef Serviciu Tehnic Producție în cadrul Brai Cata SRL.

Următoarea zi în care operatorul Brai Cata ridică GRATUIT deșeurile voluminoase este 9 noiembrie 2021. Puteți obține mai multe relații la nr. de telefon 0254-266.320, 0254-267.233, 0771-451.581.

„Rugăm pe această cale toți cetățenii municipiului Hunedoara să depună acum toate deșeurilor voluminoase, pentru ca ele să fie ridicate de Brai Cata în data de 10 august. De asemenea, după această perioadă, le recomandăm să își organizeze activitățile de renovare în așa fel încât să nu mai arunce mobilierul vechi și alte deșeuri voluminoase lângă platformele de colectare a deșeurilor, pentru că acestea vor sta acolo până în luna noiembrie! Pentru un oraș curat, trebuie să fim cu toții civilizați și să tratăm spațiile publice din oraș ca și cum ar fi casa noastră – pentru că sunt casa noastră, a tuturor!”, spune Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.

via Servus Press

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)