O nouă campanie de colectare a deșeurilor periculoase și voluminoase în Oradea, între 22 august și 2 septembrie

Publicat în Bihor acum 2 ani

deseuri voluminoase blajTimp de două săptămâni, între 22 august și 2 septembrie, operatorul de salubrizare RER Vest va desfășura o nouă campanie de colectare a deșeurilor periculoase și voluminoase pe raza municipiului Oradea.

Ridicarea deșeurilor se va face pe baza unei programări la numărul de telefon 0751.306.526, iar orădenii trebuie să dea detalii despre tipul de deșeu, volumul și cantitatea acestuia. Cei interesați se vor putea programa telefonic de luni până vineri, între orele 08:30- 15:30.

‘’Specificăm că vom colecta separat deșeurile voluminoase de cele periculoase, vineri fiind ziua programată pentru colectarea deșeurilor periculoase. Astfel, dacă vor fi orădeni care vor dori să arunce atât deșeuri periculoase, cât și voluminoase, ridicările vor fi programate în zile diferite.’’, a transmis RER Vest.

Le reamintim orădenilor că, în afara perioadelor în care se desfășoară campaniile de colectare ale RER VEST, au posibilitatea de a duce deșeuri voluminoase și periculoase în cele două puncte de colectare deschise în colaborare cu Primăria Oradea, situate pe străzile Thurzo Sandor și Uzinelor.

via Bihor Știri

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)