Primăria Fundulea, alături de RoRec, a demarat o campanie de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice

Publicat în Ilfov acum 2 ani
funduleaPrimăria Fundulea, alături de RoRec, a demarat o campanie de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice până în data de 30.07.2021.
ℹ Prin această campanie se încurajează populația să predea spre reciclare deșeurile de echipamente electrice și electronice.
ℹ De asemenea, avem și o tombolă cu premii din partea RoRec. Fiecare persoană participantă la campania de colectare va fi înscrisă automat.
❗ Deșeurile trebuie aduse, în spatele Primăriei Fundulea, marțea și joia între orele 08:00 – 16:30, până pe data de 30.07.2021.
❗ În ultima zi a campaniei, 30.07.2021, deșeurile cu un volum mare vor putea fi ridicate direct din fata porții dumneavoastră. Pentru a putea fi ridicate din fața porții faceți programare la numărul 0721 029 171.
📣INFORMAȚII REFERITOARE LA DATA DE COLECTARE A GUNOIULUI VEGETAL
♻️Vă reamintim faptul că gunoiul vegetal se colectează în ultima săptămână a fiecărei luni. Acesta nu trebuie amestecat cu alte deșeuri.
♻️Important este să scoateți deșeurile doar în ultima săptămână a fiecărei luni.
♻️De asemenea, sunteți rugați să nu scoateți gunoiul înainte de perioada în care acesta urmează să fie ridicat.
‼Persoanele care scot gunoiul înainte de perioada colectării stabilită vor fi amendate.

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)