O nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice în Focșani

Publicat în Vrancea acum 1 an

deseuriSocietatea de Salubrizare și Servicii Publice Focșani SA, în colaborare cu Primăria Municipiului Focșani și Ecotic desfășoară, în perioada 13 – 17 martie 2023, campania „ORAȘE CURATE – Focșani” pentru colectarea deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice (DEEE) de la populație. Campania este destinată persoanelor fizice de pe raza municipiului Focșani.

Astfel, persoanele fizice care aduc la sediul societății Salubrizare și Servicii Publice Focșani SA din str. Horea, Cloșca și Crișan nr. 5, Focșani minim 15 kilograme de deșeuri electrice, electronice și electrocasnice (DEEE) vor primi garantat (în limita stocului disponibil), două (2) becuri LED. Colectarea deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice voluminoase (TV cu diagonala mare, frigidere, mașini de spălat etc.) se face doar în perioada 15 – 16 Martie 2023, prin solicitare prealabilă de ridicare la numărul de telefon 0237621338.

În cazul acesta o echipă a societății de Salubrizare și Servicii Publice Focșani SA se va deplasa și va ridica DEEE-urile de la domiciliul solicitanților în intervalul orar 08.00 – 14.00.

Mai multe detalii și Regulamentul Campaniei „ORAȘE CURATE – Focșani” sunt disponibile pe www.focșani.info, www.salubfocsani.ro și www.ecotic.ro.

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)