Alexandria sărbătorește Ziua Mondială a Mediului și organizează o nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice

Publicat în Teleorman acum 3 ani

deeePrimăria Municipiului Alexandria, în parteneriat cu Asociația Română pentru Reciclare RoRec, prin operatorul local autorizat pentru preluarea D.E.E.E., organizează o nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice pentru Ziua Mediului, începând din 24 mai, până la data de 04 iunie.

Echipa RoRec se va deplasa împreună cu reprezentantul Primăriei Alexandria la domiciliul solicitanților, pe toată durata derulării campaniei, pentru preluarea electrocasnicelor vechi, grele sau voluminoase.

Comenzile pentru preluarea aparaturii se pot face la numărul de telefon 0800.444.800, tarif gratuit sau 0752.568.092, tarir normal, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 17:00.  Totodată se poate depune comandă online de preluare a D.E.E.E., prin completarea formularului disponibil AICI.

Serviciul pentru preluarea deșeurilor mai sus-menționate de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție este gratuit.

Persoanele interesate au la dispoziție și următoarele numere de telefon, la care pot apela, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 14:00: 0761.834.800 – reprezentant local RoRec sau 0247/317.732 – reprezentant Primăria Municipiului Alexandria.

Vechiturile electrice, de mici și/sau mari dimensiuni, pot fi duse la unul din următoarele puncte de colectare provizorii deschise în zona Piața Peco și zona Piața Centrală, după cum urmează:

–  joi, 03 iunie, între orele 09:00 – 16:00;

– vineri, 04 iunie, între orele 09:00 – 12:00.

Va fi colectat orice aparate electrice, electronice sau electrocasnice care se bagă în priză sau funcționează pe baterii, a căror calitate este deteriorată.

Primăria Municipiului Alexandria va acorda participanților la campania ”Alexandria sărbătorește Ziua Mondială a Mediului” premii care constau în diplome și trofee, dar și produse electrocasnice oferite de către Asociația Română pentru Reciclare RoRec:

– 2 x aspirator de mână;

– 2 x mașină de călcat;

– 1 x polizor unghiular;

– 2 x trimmer;

– 2 x mașină de găurit și înșurubat.

Persoanele participante în cadrul campaniei vor primi tichet de participare la tombolă, iar extragerile vor avea loc în data de 04 iunie, ora 14:00, la sediul Primăriei Alexandria, str. Dunării, nr. 139.

Participanții pot fi prezenți la extragerea premiilor, cu condiția respectării distanței minime impuse de reglementările legislative în vigoare iar purtarea măștii va fi obligatorie pe toată perioada extragerii. Membrii comisiei de validare a extragerii premiilor vor purta măști de protecție și mănuși și vor păstra distanța minimă obligatorie atât între ei cât și față de participanți.

Regulamentul campaniei ”Alexandria sărbătorește Ziua Mondială a Mediului” poate fi vizualizat AICI.

via Cronica de Teleorman

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)